Hvordan designe utstyr og maskiner med fokus på hygiene?
03.05.2016
Når: Tirsdag 24. Mai
Hvor: LabTjenester AS, Landbruksveien 5 (vis á vis IKEA Leangen), Trondheim
Utstyr og maskiner designet med fokus på hygienisk design reduserer smitte av bakterier, og sikrer optimal flyt av råvarer, emballasje, produkt, avfall og personell.
Hygienisk design på utstyr og maskiner resulterer i:
- Redusert produksjonsstans
- Enklere renhold og vedlikehold
- Økt kvalitet og mattrygghet
Program
09.00 Velkommen, omvisning på kjemisk- og mikrobiologisk laboratorium hos LabTjenester
10.00 Hygienisk design v/Stein Nikolaisen, Aquatic Consept Group
12.00 Lunsj
13.00 Avslutning
PÅMELDING: Lone Grønbech, Markedskonsulent, LabTjenester: lone@labtjenester.no
Påmeldingsfrist er 19.mai
Viktig: Angi eventuelle matallergier i påmeldingen (ift lunsjbestilling)
Arrangementet er gratis.